Általános feltételek

Ha a termékhez SÜRGŐSEN szeretne hozzájutni, akkor mindenképp előzetesen érdeklődjön

a 06 30 9 82 55 86  telefonszámon, mert nem biztos, hogy a megrendelés pillanatában a termék rendelkezésre áll.

Fontos , hogy az előre utalásos fizetésnél, és a Postai szállításnál a határidőket vegyék figyelembe. 
Áraink bruttó árak, HUF –ban értendők.

Vásárlásakor nem kötelezhő  regisztrálni.
Kérjük, hogy pontosan adja meg adatait, mert a rendelését mindig arra a névre, címre küldjük, amit megadott.

A megrendelés folyamata

A kiválasztott termékből meg kell határozni a mennyiséget, , vagy ha csak egy db –ot szeretne vásárolni, akkor a kifizetés gombra kell kattintani.. . Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy befejezi a vásárlást, vagy újabb termékeket helyez a kosarába. Ha ezt az egy kiválasztott terméket szeretné csak megrendelni, akkor kifizetés  gombra kattintva  tovább léphet.

Ki kell választania, hogy magánszemélyként vagy cégként kíván vásárolni.

A megrendelési adatokat (Név, postázási cím, email cím) pontosan töltse ki, hogy pontosan tudjuk teljesíthessük megrendelését. Az email címét ellenőrizze le, hogy a visszaigazolást megkaphassa.

A megrendelt termékeket az átutalásának beérkezése után azonnal postázzuk.

Fizetés
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget előre átutalással kell fizetni.
Az előre utalás leggyorsabb módja az internet bank rendszerben történik. A délután 14.00 óráig feladott átutalások még az átutalás napján megjelennek  bankszámlánkon.
Ha nem a saját bankszámlaszámáról utal, akkor a megjegyzés rovatba minden esetbenírja be  megrendelésének egyedi azonosíthatóját.

 


Személyes átvétel

A megrendelt termékek átvételére személyes lehetősége előre telefonon egyeztetett időpontban és helyen. Ebben az esetben  postaköltség nem terheli a termékek árát.

2017.január 18.-tól 

DPD futár szolgáltatás

Háztól házig szolgáltatás, ezért kérem, hogy a megrendelésnél az email címet és a telefonszámot szíveskedjenek feltüntetni, hogy a futár szolgáltató emalban értesíthesse és telefonon esetleg egyeztesse a szállítás időpontját.

 

Postán marad szolgáltatás

Van lehetőség a postán marad szolgáltatás, ami a legolcsóbb, de ebben az esetben a postázás előtt egyeztetni kell

telefonon, mert a csomagra rá kell írni a postahivatal irányító számát. Azt egy listából a posta címének ismeretében lehet kiválasztani.

 

2017.január 1-től a Posta megváltoztatta a levélcsomag feladásának feltételeit. Ez annyit jelent hogy 100 ml és 200 ml tejoltó rendelés esetén is egyöntetűen 2 kg-ig 1590.- forintba kerül a tejoltó postai költsége, amiét házhoz viszi a postás.

Postai szállítás

A termékek átvételére postai úton is van lehetőség. A szállítási költség megegyezik a postázás költségével, tehát a Magyar Posta Zrt. postai díjszabásban szereplő költséget számoljuk fel, mindig a lehető legolcsóbb megoldást választva.   A csomagolóanyagok ára is szerepel a postázási költségekben.(70.-Ft)  Az egyéb plusz díjas szolgáltatásokat (ajánlott, tértivevény, elsőbbségi, stb.) a vevőnek külön kell kérnie, különben a csomag elveszéséért felelősséget nem tudunk vállalni.

Előre utalással a 2013. évi postai díjszabás szerinti levélküldemények árai egyszerű küldeményként, buborékos borítékban:

250 g-ig 1590- Ft
500 g-ig 1590,- Ft
2000 g-ig 1590,- Ft
Az ajánlott küldemény ára +240,- Ft


Postai utánvéttel a 2013. évi postai díjszabás szerinti levélküldemények árai  borítékban:

250 g-ig 1.860,- Ft
500 g-ig 2.090,- Ft
2000 g-ig 2.440,- Ft

Az ajánlott küldemény ára + 240.-

Adatvédelmi nyilatkozat.

A megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatait kezeljük az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint a vásárlás lebonyolításához hKft. a jövőben  Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Ekkor adatait végérvényesen töröljük rendszerünkből Az adatait harmadik félnek nem adjuk tovább és csak a fenti célra használjuk fel.
A szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi adatok szükségesek.
- a vásárló neve
- címe
- elktronikus levelezési címe
- elérhetőségi telefonszáma